If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
истината е че в Италия 2.4 няма никаква цена,държи много по ниска от 1.9 и за това масовия внос тук е на 2.4 с NAVI и всички екстри разбира се......Не че имам нещо против този мотор,просто факт....
Фактите обаче са други. От два екрана обяви само 5 са 2.4. Или може би искаш да кажеш, че масово ги внасят, но не ги обявяват за продажба
Абе Явка тая бялата да не се окаже, че е била такси.Миналата седмица гледах за приятел бяла Крома, много хващаше окото, но м и направи впечатление захабената задна седалка, но имаше същите дупки по таблото.Оказа се че е на 350 хиляди, на таблото пишеше 106. За мен тази кола си беше такси.
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
В събота се разходих до Дупница и разгледах всички екземпляри, които се продават там. Без да съм бог знае какъв разбирач, мога да ви кажа, че в момента няма кола, която да си заслужава парите от там ( гледал съм само дизелите):
- http://www.cars.bg/c643846 - бялата с черният покрив - това беше най-трагичният екземпляр, като колата си беше за възкресение направо - блъскана отпред, нескопосонао боядисано, предната броня виси от двете страни ( не е монтирана като хората), изкачали еър бези, половината от пластмасите по таблото са разхлабени и избеляли( явно не са сгложени като хората), задната броня е счупена, салона е много зле, одран отвсякъде, счупено копче за едно от задните стъкла, явно няма ДПФ, при запалване изпуши страшно и в началото работеше много неравномерно и тресеше.
- http://www.cars.bg/c466140 - тази като че ли беше най-читава. Цената беше 10 хил. като подлежеше на коментар. Салона беше що-годе читав, но имаше разлика в цветовете на пластмасите на таблото до шоф. място. При запалване работеше много неравномерно, след което се тбилизира работата, но се тресеше и тропаше декоративният капак. Виеше и някоя ролка брутално.
- http://www.cars.bg/c632513- тази така и не успяха да ми я запалят, за да я чуя как работи. По залона имаше забележки - кожата беше доста брутално одрана на две места. Отзад имаше няколко счупени пластмаси по интериора.
- http://www.cars.bg/c516333 - тази е в София на окловръсното, но също е много зле. ДОри не исках да ми я палят - вътре е пълна трагедия.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "
Колега, браво за честният коментар, но за някои тези козметични проблеми не са нищо, и колата е пушка...представям си от пръв прочит щом има такива забележки, какво има скрито...
Предположих, предвид това, че почти всички пластмаси по таблото бяха разхлабени ( тази над волана, направо си се маха спокойно. Явне е, че са правени някакви интервенции по таблото. Отпред самото табло явно е имало стойка за GPS, след като е махнато, стои много зле. Всичко, което изписах е лично мнение и не ангажирам никого с него. Все пак, ако някой реши, нека отиде, погледне и ако му харесват тези екзепляри, със сздраве да си ги кара.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "
На снимка не личи, аз лично съм гледал 159 преди време, и беше уж перфектна, а на живо трагедия, и гръмнали бегове и си личеше при слънчева стелина като погледнеш таблото, Mury, беше свидетел...
аз налях сумати пара в моята даже сега съм я пуснал за почти смешна цена ,,, и така и не дойде един човек да я види .... явно наистина хората зорлен са навират по бракмите
alfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design
аз налях сумати пара в моята даже сега съм я пуснал за почти смешна цена ,,, и така и не дойде един човек да я види .... явно наистина хората зорлен са навират по бракмите
ми хората може да са се напатили от коли който са карани по нашите БГ пътища аз веднъж си купих кола която е карана тук и брах страшно много ядове и за това си купувам коли нов внос поне и да се преебе нещо ще псувам чужденеца
не си мисли че не са мърляци навън ... много е важно кой и как си е подържал колата ,,,, и какъв манияк е ))))
alfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design
ми хората може да са се напатили от коли който са карани по нашите БГ пътища аз веднъж си купих кола която е карана тук и брах страшно много ядове и за това си купувам коли нов внос поне и да се преебе нещо ще псувам чужденеца
Ама си в грешка,точно за 159 за мен е 100 пъти по-добре да си купиш кола карана в Бг,апа ако е от нова още по-добре.
аз си казах мойто мнение ти казваш ,че е по добре от тук да се купи гледам и КУКУ май е на това мнение.всеки си решава от къде и как да си купи кола.а защо мислиш че съм в грешка?и защо си мислиш че ти си прав за това което казваш?
Comment